Oyun CROW WARS THE BLACK PRINCE Full PC Game - Torrent İndir

Dr.YöNeTMeN

Yönetici
Süper Admin
Aktiflik Süresi
3g 8s 55dk
Crown-Wars-The-Black-Prince-pc-free-download.jpg

Crown Wars: The Black Prince için ön sipariş verin ve Blood Pact Weapon Skins paketini alın.

Taçların Savaşı tüm şiddetiyle devam ediyor.
Şövalyeler ve haydutlar, yıkım saçarak diyarın dört bir yanında kol geziyor. Daha da büyük şeytani bir güç ise gölgelerde pusuya yatmış, komplolar kuruyor. Bu sıra tabanlı taktik ve strateji oyununda halkının başına geçerek kötü güçlere karşı verilen savaşa liderlik et.

Karargâhın olan kalende, krallığını tehdit edenlere karşı mücadele etmek için askerlerini topla, donat ve eğit. Her görevin gereksinimlerine göre ekipler kur, kötülüğün kaynağını aramaya koyul ve sıra tabanlı acımasız çatışmalarla Order tarikatının hain planlarını engelle. Yönetim ve strateji becerilerin sınanacak. Ülkenin güçlenmesine yardımcı olmak için kaynaklarını akıllıca kullan ve görev seçerek ekibinin nereye gideceğini belirle.

Dünya çöküşün eşiğindeyken tek bir çözüm var: Order tarikatı yok edilmeli.

– Yüzyıl Savaşları’na dönüş: 14. yüzyılda Fransa’yı, dönemin savaş anlayışını, Nicolas Flamel ve Kara Prens Edward gibi simgeleşmiş karakterleri, aslına sadık kalınarak oyuna aktarılan silahları keşfet. Crown Wars: The Black Prince, bu Orta Çağ temasına eşsiz bir unsur ekliyor: Oynanışı etkileyen, karanlık sanatlar ve okültizm içeren bir hikâye.

Order tarikatının nüfuzunu artırmasını engelle ve yeniden saygınlık kazan: Tarihi ve karanlık fanteziyi birleştiren uzun soluklu bir hikâye modunda Order tarikatının üyelerine karşı görevler yaparak onların planlarını boz ve krallığın kontrolünü ele geçirmelerine engel ol.

MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel Core i5-6600 or AMD Ryzen 5 1500X
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050, 2 GB or AMD Radeon R9 380, 4 GB or Intel Arc A380, 6 GB
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 14 GB kullanılabilir alan
İlave Notlar: LOW SETTINGS, 1080P, 30 FPS

ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel Core i5-8600 or AMD Ryzen 5 3600
Bellek: 12 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1070, 8 GB or AMD Radeon RX Vega 56, 8 GB or Intel Arc A750, 12 GB
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 14 GB kullanılabilir alan
İlave Notlar: HIGH SETTINGS, 1080P, 30 FPS​

Ekli dosyalar

• Crown_Wars_The_Black_Prince-FLT_Dr.YoNeTMeN-(efsanekurt.com).torrent
    48.5 KB · Görüntüleme: 0

Konuyu görüntüleyenler

Geri