- Aktiflik Süresi
- 3g 8s 32dk
-
-
- Konu Yazar
“Custom Girlfriend” duygusal odaklı, tamamen dinamik, canlı aksiyonlu interaktif bir video çalışmasıdır.
“Custom Girlfriend”de romantizm, robotik güzellik “Xiao Xi” ve kız grubunun idolü “Feifei”nin oyuncunun hayatına girerek sıradan varoluşlarını yavaş yavaş bozduğu bir macera gibidir.
Beklenmedik aşıklar, hayatın zorlukları ve düşmanların ortaya çıkışı devreye giriyor. Kiminle olmayı seçeceksin? Hangi fırtınaları atlatacaksın? Önümüzde nasıl bir gelecek var? Karar vermek tamamen size kalmış.
Ürün Özellikleri:
Birinci Şahıs Perspektif Deneyimi:
Birinci şahıs bakış açısıyla çekilen tüm hikayeler, sürükleyici bir romantik deneyim sunarak “sizin” etrafında dönüyor.
Sinematik Anlatı:
Sinematik bir hikaye anlatımı yaklaşımı kullanan karakterlerin kaderleri olay örgüsüne göre dalgalanıyor ve hem yüksek hem de düşük anları içeriyor. Bu, oyunculara film kahramanı benzeri bir duygu fırtınası sunarak karakterlerle daha derin duygusal rezonansı teşvik ediyor.
Hassas Duygusal Konular:
Diğer flört oyunlarıyla karşılaştırıldığında, oyunculara onlarla etkileşime girmeleri için daha fazla zaman tanımak için yalnızca iki ana kadın kahraman seçtik. Oyuncular bir dizi romantik, yürek ısıtan veya tehlikeli olay aracılığıyla daha incelikli duygusal değişiklikler deneyimleyebilir ve kendilerini karakterlerin derinliklerine kaptırabilirler.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
MINIMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel Core i3