Oyun Norland Full PC Game - Torrent İndir

Dr.YöNeTMeN

Yönetici
Süper Admin
Ayın En iyi Posteri
Aktiflik Süresi
3g 8s 32dk
Norland-pc-free-download.jpg

İmparatorluk, yıkıldıktan sonra ardında birçok vâris krallık bıraktı. Bu ufak tefek krallıkların lordları ve leydileri, kontrol ve nüfuz elde etmek için çatışmaya başladı. Hem aile içinde hem de aileler arasında gizlice veya alenen yaşanan çatışmalar sebebiyle toprakları tehdit eden asıl unsurlar göz ardı edildi. Köylülerin hayatını zindana çeviren kıtlıklar, sosyal düzeni altüst eden savaş ve uyuşmazlık, zevküsefa peşinde yozlaşan asil aileler ve eski İmparatorluk sınırlarının ötesinden gelen, istilacı kralların sancakları altında yağma ve yıkıma öncülük eden büyük ordular…

Cesaret ve ihanet dolu hikâyelere odaklanan bu Orta Çağ koloni simülasyon oyununda, küçük krallığını bu zorlu dönemlerde başarıya kavuşturmalı ve hanedan üyelerini hayatta tutmalısın.

Hanedanın, şehrini, krallığını ve siyasi stratejilerini yönetebilmek için birlikte veya birbirlerine karşı hareket ederek hüküm sürüyor. Tüm hanedan üyeleri kendine has güçlü ve zayıf yönlere, onları hem kendi aralarında hem de yabancı hükümdarlarla karmaşık ilişkiler kurmaya iten hırslara sahiptir. Köylülere emir veren, orduları savaşa süren ve bilgi dolu kadim metinleri inceleyen soylularının arasında filizlenen arkadaşlıklara, sarhoş kaçamaklara ve acımasız suikastlara şahit ol.

Hanedan üyelerinin sahip olduğu birçok beceri sayesinde kimin hangi görevi daha iyi yapabileceğine karar ver. Aralarındaki en iyi savaşçı, yönetici, kâtip veya ara bulucu hangisi? Güçlü yönlerini daha da geliştirebilmek için fırsatlar ara, soyunun geleceği ve gelecek nesillerin yetenekli yetişmesi için çocuklara eğitim ver.

Her aile üyesi, becerilerinin dışında kişiliklerini ve yeteneklerini belirleyen özelliklere, insanların onlara karşı yaklaşımlarını ve davranışlarını etkileyen çeşitli kültürel geçmişlere ve dikkat edilmesi gereken geniş bir ihtiyaç ve istek yelpazesine sahiptir. Memnuniyetsizlikten doğan kızgınlık, kıskançlık ve sadakatsizlik gibi hisler ihanete sebep olabilir.

Yaşanan gerginlikleri yatıştırmak için hediye ve dostluk bağlarını mı kullanacaksın yoksa öncelik verdiğin asillere tehdit oluşturanlara karşı ilk kanı sen mi dökeceksin?

MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows® 10 (64-bit)
İşlemci: Intel® Core™ i5-4570T (dual-core) / AMD® FX-Series™ FX-9590 (quad-core)
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 550 Ti (1 GB) / AMD® Radeon™ R9 270X (2 GB)
DirectX: Sürüm 10
Depolama: 1 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows® 10 (64-bit)
İşlemci: Intel® Core™ i5-4670 (quad-core) / AMD® Ryzen™ 3 2200G (quad-core)
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 550 Ti (1 GB) / AMD® Radeon™ R9 270X (2 GB)
DirectX: Sürüm 12
Depolama: 1 GB kullanılabilir alan

Ekli dosyalar

• Norland_Dr.YoNeTMeN-(efsanekurt.com).torrent
    15.8 KB · Görüntüleme: 0

Konuyu görüntüleyenler

Geri