- Aktiflik Süresi
- 3g 8s 55dk
-
-
- Konu Yazar

ÖZELLİKLER:
Tek bir geliştirici tarafından oluşturuldu. Doğaüstü bir varlıkla iletişim kurmak için mikrofonunuzu kullanın.
Unutmayın, mikrofonunuz her zaman dinliyor. Ne kadar yüksek sesle konuşursanız, oyun sizin için o kadar korkutucu olaylar hazırlayacaktır. Her biri yalnızca sizin elinizde olan 3 son. Gizemi çözmeyi başarabilecek misiniz, başaramayacak mısınız? Ya da belki gizli bir sonu keşfedeceksiniz?
En sonunda, dedektif Wyatt nihai meydan okumayla yüzleşmek için silahını çekecek. Ölümden kaçınmak için sakin ve soğukkanlı davranacak mısınız? Tekrarlanmayan mantık bulmacalarında dedektif zekanızı gösterebilecek misiniz?
Paranormal olayların gizemini çözmenize yardımcı olacak kameraları kullanın.
KORKUSUZ DEKTİF İÇİN UĞURSUZ BİR DURUM
Bir gün, genç bir adam paranormal olaylar dünyasında ünlü bir dedektife, sevdiği hizmetçisi Bayan Susan’ın gizemli bir şekilde kayboluşunu anlatan bir e-posta yazar. O, geçimini sağlamak için mücadele ederken, evle ve hamile nişanlısıyla ilgilendi.
Gerçeği ortaya çıkarmaya kararlı olan dedektif Wyatt, bilmeceyi çözmeye ve Bayan Susan’a gerçekten ne olduğunu keşfetmeye kararlı bir şekilde bilinmezliğe doğru yola çıkar. Ancak soruşturmayı daha da derinleştirdikçe, gölgelerin içinde gizlenen karanlığın, hayal edebileceğinden çok daha korkutucu sırlar barındırdığını fark eder.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
MINIMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel Core i5-4460 | AMD Ryzen 5 1400
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 1060 | AMD Radeon™ RX 580
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 11 GB kullanılabilir alan
İlave Notlar: Minimum requirements should allow for Low/Medium quality settings in 1080p with stable 30 FPS using FSR 3.1. An SSD is recommended.
ÖNERILEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 11
İşlemci: Intel Core i7-8700K | AMD Ryzen 5 3600X
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® 2070RTX | AMD Radeon™ RX 6600 XT
DirectX: Sürüm 12
Depolama: 11 GB kullanılabilir alan
İlave Notlar: Recommended requirements should allow for Medium/High quality settings at 60 FPS in 1080p or Ultra quality settings at 60 FPS using FSR 3.1 in 4K. An SSD is recommended.