Survival & Horror Hangman’s Rope Full PC Game - Torrent İndir

Dr.YöNeTMeN

Yönetici
Süper Admin
Aktiflik Süresi
3g 8s 55dk
Survival-and-Horror-Hangmans-Rope-pc-free-download.jpg

Oyun, kolay bir oyun deneyimi sağlamayı amaçlamamaktadır. Zorluklara hazır değilseniz lütfen satın almaktan kaçının.

Survival & Horror oyun serisi, tek bir tür ve mekanik çatısı altında bir araya getirilen birkaç farklı ayar ve olay örgüsünün bir koleksiyonudur.

Survival-horror seviyorsanız, her birinin kendine özgü hikayesi, atmosferi, düşmanları, bulmacaları ve silahları olan bu oyunlar tam size göre. En sevdiğiniz türde zevkinize uygun bir oyun bulun.

Hangman’s Rope, Vahşi Batı’da lanetli bir kasabanın hikayesini anlatıyor. Kendinizi Vahşi Batı’nın ambiyansına ve gizemli olaylarına kaptırın ve bu kasabanın kasvetli sokaklarında gizlenenlerle ilgili gerçeği ortaya çıkarın. Hayaletlerle savaşın, bulmacaları çözün, hayatta kalanları arayın ve bu kasabanın sakladığı sırrı ortaya çıkarın.

Ana odak, hayatta kalma korku türünde zorlu oyun ve karanlık Vahşi Batı’nın atmosferidir.

Vahşi Batı’nın doğrusal olmayan geniş bir yerini keşfetmeniz gerekecek.

Oyunda çeşitli düşman türleri ile karşılaşacaksınız. Onlarla savaşmak için ateşli silahlarınızın yanı sıra bir gaz lambasına fosfor eklemek için özel bir tamirciniz var.

Fosforu ateşleyerek düşman saldırılarına karşı bağışıklık kazanırsınız.

Sürekli olarak her duruma nasıl yaklaşacağınıza karar vermeniz gerekecek: fosforu şimdi mi harcayacaksınız yoksa sonraya mı saklayacaksınız, kaçacak ya da savaşacaksınız. Onları ortadan kaldırmak için kaynaklardan daha fazla düşman olduğu için dikkatli olun.

MINIMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 10 (64-bit)
İşlemci: Intel® Core™ i3
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 660 ti or AMD Radeon™ R7 260x with 2GB Video RAM
Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
İlave Notlar: HIGHLY recommended to install this game on your system SSD.

ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 10 (64-bit)
İşlemci: Intel® Core™ i5-2520 or AMD FX™-6300 or better
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 1060 or AMD Radeon™ RX 480 with 3GB VRAM
Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
İlave Notlar: HIGHLY recommended to install this game on your system SSD.​

Ekli dosyalar

• Survival.and.Horror.Hangmans.Rope.Early.Access_Dr.YoNeTMeN-(efsanekurt.com).torrent
    208.6 KB · Görüntüleme: 0

Konuyu görüntüleyenler

Geri