- Aktiflik Süresi
- 3g 8s 55dk
-
-
- Konu Yazar

Çok oyunculu Criterium modunda dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meydan oku. 6 oyuncuya kadar olan çevrimiçi oyunlarda yer al ve yarışı kazanmak için stratejini kur. 900’den fazla profesyonel bisikletçi arasından 2 bisikletçi seçip bir takım oluştur ve dikkatleri üstüne çekecek formayı seç.
Her hafta Criterium modunda oyna ve takımın için ilave içerik aç. Yeni profesyonel bisikletçiler ve World Tour takımı formalarıyla takımını istediğin gibi kişiselleştirebilirsin.
Etaba göre stratejini geliştir. Çok oyunculu modda ister dağ bisikleti takımınla istersen de yol bisikleti takımınla Col du Galibier’ye tırmanabilirsin. Tüm oyuncuların kazanma şansının aynı olması için bisikletçilerin özellikleri oyun başında rastgele atanır. Tüm yarış türlerinde en iyisi olduğunu kanıtlamak tamamen senin yeteneklerine bağlı.
Her yarış aynı öneme sahip ve her birinde tüm gücünü ortaya koyman gerekir. Yarışı tamamladığın sıra kazandığın puanı etkiler. Ne kadar iyi performans sergilersen yarış galibiyetlerine o kadar hızlı ulaşırsın ve efsanevi bisikletçileri açabilirsin.
Bu oyun sadece kontrolcü kullanılarak oynanabilir.
Klavye ve fare desteklenmemektedir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi *: Windows 7
İşlemci: Intel Core i5-3470 or AMD FX-8350
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 650, 2 GB or AMD Radeon R7 250, 2 GB
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
İlave Notlar: Please note that these informations aren’t final and may be subject to change until the launch of the game.
ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel Core i5-7600 or AMD Ryzen 5 2600
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 750 Ti, 2 GB or AMD Radeon R9 280, 2 GB
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
İlave Notlar: Please note that these informations aren’t final and may be subject to change until the launch of the game.