- Aktiflik Süresi
- 3g 8s 32dk
-
-
- Konu Yazar
Amerikalı Kolonistlerin rolünü üstlenin ve Kuzey Amerika üzerinde bölgesel kontrol için savaşın. Ordunuzu ve donanmanızı inşa edebileceğiniz, askeri altyapı inşa edebileceğiniz ve ordularınıza alay düzeyinde tam olarak komuta edebileceğiniz ayrıntılı bir 3 boyutlu haritada sürükleyici, gerçek zamanlı bir harekat sizi bekliyor. Daha fazla aksiyon istiyorsanız tamamen yakınlaştırabilir ve tabur seviyesinde devasa savaşlara girebilirsiniz.
Alaylar ve deniz filolarıyla küresel haritada gerçek zamanlı olarak savaşın. Durumun taktiksel kontrolünü minimum düzeyde ele geçirmek için Generalinizi hareket ettirin. Generalin varlığı, birlikleri veya gemileri doğrudan harita üzerinde kontrol etmeyi, manevraları aktif olarak kullanmayı, ikmal yollarını kesmeyi, farklı arazi türlerini kullanmayı ve süvarilerle kanat kurmayı mümkün kılar. Haritayı daha da yakınlaştırarak savaşlar daha ayrıntılı ve tam taktiksel kontrolle yapılabilir.
Tam taktiksel kontrol ile savaşmayı seçerseniz, alaylar daha küçük taburlara bölünerek yüzlerce birimin gerçek zamanlı olarak komutasına izin vererek tarihsel dönemin göz kamaştırıcı ve gerçekçi bir savaş deneyimini yaratır. Birlikler, belirli bir zamanda haritada sahip oldukları yerleşime göre bir arazide konumlandırılır. Bazıları düşmanla anında çatışmaya girecek, diğerleri konuşlanma bölgelerinde yeniden konumlanabilecek, daha uzakta olanlar ise daha sonra takviye olarak katılabilecek.
Gerçekçi keşif simüle edilerek mesajlar askeri istihbarat ve savaş manevralarının temeli haline getirilir. Mesajlar gecikebilir veya düşman tarafından ele geçirilebilir, bu da emirlerinizin birliklerinize zamanında ulaşmamasına veya uzak bölgelerinizle iletişimi imkansız hale getirmenize neden olabilir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
MINIMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)
İşlemci: Intel Core i3 or AMD equivalent
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce GTX 1060 or AMD equivalent, 4 GB VRAM